medienorge
Medienorge finansieres av Kulturdepartementet og deltar
		i et nordisk samarbeid via informasjonsnettverket Nordicom. Institutt for informasjons- og medievitenskap ved
		Universitetet i Bergen har det faglige og administrative ansvaret for prosjektet.

 

Hjelp

Feil

Dersom det skulle oppstå feilmeldinger ved framhentig av data, er det fint om du sender en e-post til Medienorge. Legg ved feilmeldingen eller et skjermbilde av hendelsen. Andre feil eller mangler kan rapporteres til samme e-postadresse.

Nettlesere/versjon

Sidene er testet i Microsoft Edge, Google Chrome, Opera, Firefox, og Safari, men de fleste andre nettlesere skal også kunne brukes. Dersom det oppstår problemer eller sidene ser merkelige ut, bør du sjekke om det finnes oppdateringer til nettleseren din. De som likevel opplever dårlig funksjonalitet, må gjerne rapportere dette til oss. En del funksjoner på siden er avhengige av at JavaScript er slått på i nettleseren din.

Utskrift

Ved brede tabeller anbefales å laste siden ned som Excel-ark først, og skrive ut ved hjelp av Excel. Klikk på Excel-ikonet under hver tabell for å laste ned en fil med den statistikken som vises på skjermen til enhver tid.

Nedlasting i Excel-format

Får du problemer med å laste ned tabeller i Excel-format, bør du sjekke om du har skrudd på JavaScript i nettleseren din. Dersom dette ikke fungerer kan du forsøke å kopiere tabellen fra nettsiden over i et Excel-ark.

Annet

Om det skulle være andre problemer som ikke er nevnt her, ta gjerne kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg så godt vi kan.